Mit Lille Køkken

Mit Lille Køkken

Mit Lille Køkken er mit lille køkken hvor jeg og mine piger, med kærlighed og omhu, tilbereder og fremstiller sandwich, smørrebrød, salater og lækkerier.
Smag og kvalitet, gode råvarer, gode opskrifter og professionelt køkkenhåndværk danner grundlag for min menu. Mange års erfaring med charcuterie og delikatesser, en naturlig begejstring og respekt for ordentlig mad – for den gode mad, Mit Lille Køkken, er kendt for – smages tydeligt i den mad vi serverer.
Jeg har trådt mine barndomsben i min fars køkkener og restauranter og kommer fra en familie hvor mad er blevet talt om, diskuteret, planlagt, udtænkt, tilberedt, delt ud af og nydt, som var det selve meningen med livet. Kærlighed til god mad ligger dybt i mig og jeg er stolt af min butik og den gode mad vi serverer.

Med venlig hilsen og velbekomme!

Amæl

Mit Lille Køkken
Peter Bangs Vej 60
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag til fredag 09.00 – 14.00
Lørdag og søndag, samt helligdage, er der lukket.
Vi modtager dog større bestillinger over 150 stk smørrebrød i str. large eller luksus

www.mitlillekøkken.dk
amaeldiana@gmail.com
+45 2844 1740

En kommentar til Kontakt

 • Kære Amel,
  Vi har lidt ‘kritik’ til dit smørrebrød. ???DET ER NEMLIG STÆRKT VANEDANNENDE! ???

  Det er virkelig, hver eneste gang, en fornøjelse at nyde – og servere for gæster – dine veltillavede, smagfulde og dekikate smørrebrødsanretninger, hvor der ikke hersker tvivl om, at I helt klart har fokus på råvarer.?? Vi er så glade for, at vi har fundet “Mit lille køkken”. ??

  På gensyn!

  De venligste hilsener
  Mogens og Lillian Kyst

Skriv et svar