Knasende, sprød salat. Frisk frugt & alverdens grøntsager. Toppet med sæsonens krydderurter & rundhåndede drys af ristede nødder.

SALATER

LARGE bland selv salat  -  1000ml  -  60,-


I Mit Lille Køkken sammensætter vi dagligt et bredt, varieret og altid spændende udvalg af friske og sunde salater baseret på årstidens bedste råvarer. Nyd synet af de fyldte marrokanske fade i vores vindue og lad dig inspirere til din helt egen og foretrukne sammensætning. Hos os kan du mixe, matche og blande helt op til 10-12 forskellige salater i vores dejligt store beholdere.


Nyd salaterne som de er eller top dem med en af vores gode, klassiske dressinger. Vi tilbyder desuden tilkøb i form af friskbagt brød, bacon, sprødstegt kylling eller vores populære og krydrede tun-blanding.


Tilkøb:  Kylling, Tun, Bacon eller Friskbagt Brød  -  10,-


Altid nye & spændende salater på menuen

I Mit Lille Køkken går vi efter at skabe den ultimative smagsoplevelse, hvorfor vores salater altid er baseret på årstidens frugt og grønt. Råvarer i rette sæson smager bare bedre og giver os en helt naturlig rytme i at udforske nye og spændende kombinationer. Hos os er en salat aldrig bare en salat - men derimod en mindeværdig, sund og mættende smagsoplevelse! 


Krydret hummus, sprødstegt aubergine & andre lækkerier

Blandt vores farverige salater finder man også altid et lækkert udvalg af komplementerende tilbehør. Vælg eksempelvis vores hjemmerørte krydrede hummus, marinerede artiskokhjerter eller sprødstegte auberginechips som en del af din salatblanding.


Man kan vel altid spise et stykke smørrebrød til

Vores smørrebrød stiller både den lille og den store store sult. Vælg mellem 3 skønne størrelser og et hav af gode, klassiske smørrebrød. Pssst.. vi fremtryller også gerne både vegetariske, veganske og glutenfrie anretninger!